|
Яєчний хліб
Яєчний хліб
Склад:
- 2 яйця, вода 1 чашка й 2 ст.л.
- Пшеничне борошно 3 чашки
- Сіль 1,5 ч.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Сухе молоко 3 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Дріжджі 2,25 ч.л.
Спосіб приготування:
Закладіть інгредієнти, зазначені в рецепті у вказаному порядку. Пекти в режимі Швидкий Хліб (2:40 год)
|
Категорія: Для власників хлібопічки | Додав: folia (08.08.2010)
|
Переглядів: 573
| Теги: хлібопічка
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзі сайту |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|