Кокосовий кекс
Склад:
- Пшеничне борошно 1 чашка й 2 стл.
- Сіль 0,5 ч.л.
- Розпушувач для тіста 1 ч.л.
- Цукор 0,5 чашки
- Розм'якшене масло 0,3 чашки
- Яйце 2 шт.
- Молоко 30 мл.
- Лимонна цедра 1,5 ч.л.
- Кокосова стружка 0,7 чашки
Спосіб приготування: У невеликій мисці розмішайте борошно, сіль, розпушувач. У мисці середнього розміру, користуючись міксером, збийте масло, яйця й цукор до посвітління. Додайте борошняну суміш і молоко, продовжуючи збивати. Додайте лимонну цедру і кокосову стружку. Отриману масу вилийте у форму. Установіть режим Кекс.
|