Плов - Гарніри - Каталог статей - girlfriend
Форма входу
Меню сайту
Пошук
Теги
Головна » Статті » Гарніри

Плов
Плов

Склад:
-Рис                             2-2,5ст.
-М'ясо(сосиски)            300-400г (6шт)
-Морква                       3-4шт
-Цибуля                       1-2шт
-Перець, сіль


Приготування:
         Розігріти в казані масло і покласти м'ясо. Обжарити на сильному вогні 10хв., тоді зменшити вогонь до середнього і жарити ще 10хв., поки м'ясо не піджариться.
         Тоді кладемо нарізану соломкою моркву і дрібно нарізану цибулю і жаримо на середньому вогні ще 15хв, періодично помішуючи.
         Знімаємо з вогню казан, додаємо спеції і приблизно 1ч.л. солі, добре перемішати м'ясо і розрівняти.
         Засипати промитий рис і знову розрівняти. Тоді влити кип'яток, вона повинна покрити рис на 8-10мм., досипати приблизно 1.ч.л. солі, перемішуємо воду над рисом.
         Ставимо казан на середній вогонь, і коли вода впитається чи її не буде видно у верхньому шарі рису, зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і варимо 15хв. Тоді вогонь виключаємо, плов перемішуємо, накриваємо кришкою і настоюємо 5хв.
Категорія: Гарніри | Додав: folia (29.01.2010)
Переглядів: 469 | Теги: гарнір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Друзі сайту
Притулок для тварин "Милосердя"

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода у Львові