Форма входу
Меню сайту
Пошук
Теги
Головна » Статті » Для власників хлібопічки

Піца (бездріжджова)
Піца (бездріжджова)

Склад:
- 1 яйце, молоко          0,75 чашки
- Пшеничне борошно    2,5 чашки
- Сіль                           0,5 ч.л.
- Сметана                    2 ст.л.
- Масло вершкове        6 ст.л.
- Сода харчова            0,5 ч.л.

Спосіб приготування:
Закладіть інгредієнти, зазначені в рецепті у вказаному порядку. Установіть режим Тісто. По закінченні циклу викладіть тісто і вимісіть його. Викладіть тісто в змазану жиром форму для піци, сформуйте бортик, приготуйте піцу за смаком. Випікайте в духовці при температурі 220 градусів протягом 20-25хв.
Категорія: Для власників хлібопічки | Додав: folia (08.08.2010)
Переглядів: 878 | Теги: хлібопічка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Друзі сайту
Притулок для тварин "Милосердя"

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода у Львові