Форма входу
Меню сайту
Пошук
Теги
Головна » Статті » Для власників хлібопічки

Піца (дріжджова)
Піца (дріжджова)

Склад:
- Вода                         1 чашка
- Пшеничне борошно    3 чашки
- Сіль                          1 ч.л.
- Цукор                       1 ст.л.
- Оливкова олія           2 ст.л.
- Дріджі                      1,75 ч.л.

Спосіб приготування:
Закладіть інгредієнти, зазначені в рецепті у вказаному порядку. Установіть режим Тісто. По закінченні циклу викладіть тісто в змазану жиром форму для піци, сформуйте бортик, дайте постояти 10 хв. Після надання тісту потрібної форми дайте йому підійти ще протягом 20 хв, а тоді приготуйте піцу за смаком. Випікайте в духовці при температурі 220 градусів протягом 30-35хв.
Категорія: Для власників хлібопічки | Додав: folia (08.08.2010)
Переглядів: 1256 | Теги: хлібопічка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Друзі сайту
Притулок для тварин "Милосердя"

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода у Львові