Форма входу
Меню сайту
Пошук
Теги
Головна » Статті » Гарніри

Биточки з крабових паличок
Биточки з крабових паличок



Склад:
-Крабові палички                  200г
-Сир                                     150-200г
-Часник                                1долька
-Яйця                                   2шт
-Мука(паніровочні сухарі)


Приготування:
Заморожені крабові палички натерти на дрібній тертці. Сир натерти на крупній тертці. Часник пропустити через часникодавку. З'днати крабові палички, сир, часник, добавити яйця і добре перемішати. Із отриманої маси сформувати плоскі биточки, обваляти в муці і жарити з двох сторін до готовності.
Категорія: Гарніри | Додав: folia (29.01.2010)
Переглядів: 1126 | Теги: гарнір, краб | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Друзі сайту
Притулок для тварин "Милосердя"

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода у Львові