Форма входу
Меню сайту
Пошук
Теги
Головна » Статті » Гарніри

Гречаники
Гречаники



Склад:
- Гречана каша                        2стак
- Кабачки                   1 шт.
- Яйця                        2 шт.
- Мука                        3-4 ст.л
- Паприка + перець    1,25 ч.л
- Сіль                         по смаку
- Ковбаса                   150-200 г


Спосіб приготування:
Гречку подрібнити блендером, кабачок натерти. Змішати все з яйцями, посолити, поперчити, добавити муку. Нарізати кільцями ковбасу.
На сковорідку виложити оладки, покласти кусочок ковбаси і прикрити ще 1 шаром тіста. Жарити з обох сторін.
Категорія: Гарніри | Додав: folia (08.08.2010)
Переглядів: 748 | Теги: гарнір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Друзі сайту
Притулок для тварин "Милосердя"

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода у Львові