Форма входу
Меню сайту
Пошук
Теги
Головна » Статті » Гарніри

Рагу
Рагу



Склад:
-Фасоля                            150г
-Картопля                         2шт
-Морква                            2шт
-Цибуля                           1шт
-Серця(шлуночки)            300г
-Часник, перець, сіль       по смаку
-Кетчуп

Приготування:
Фасолю замочуємо на 3-4год і варимо до готовності. Цибулю очищаємо, ріжемо і жаримо до золотистого кольору. Добавляємо серця(шлуночки), перед тим порізані і почищені. Через 10хв. додаємо фасолю, трішки кетчупу(томатного соусу) і все разом тушимо ще 15хв..
Картоплю і моркву миємо і в мундирах відварюємо. Тоді охолоджуємо і нарізуємо. Змішуємо овочі з фасолею(можна ще все разом протушити).

Категорія: Гарніри | Додав: folia (29.01.2010)
Переглядів: 796 | Теги: гарнір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Друзі сайту
Притулок для тварин "Милосердя"

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода у Львові