Склад:
-Рибні консерви 1 банка
-Морква 1-2шт.
-Яйця 4-5 шт.
-Цибуля 1шт
-майонез, сіль, перець, зелень
Приготування: З рибних консервів злити рідину і розім'яти консерви вилкою. Цибулю дрібно порізати. Яйця відварити. Відділити жовтки від білків. Натерти їх на крупній тертці в різні миски. Трішки тертих жовтків відкласти для прикрашення салату. Моркву натерти на крупній тертці. В салатницю накладати шарами: 1 - рибні консерви (поперчити і змазати майонезом) 2 - цибуля (посолити, поперчити і змазати майонезом) 3 - половина тертих білків (посолити і змазати майонезом) 4 - терта морква (посолити, поперчити і змазати майонезом) 5 - терті жовтки (посолити і змазати майонезом) 6 - друга половина тертих білків (посолити і змазати майонезом)
Зверху прикрасити салат жовтками і зеленню окропу. Салату дати настоятися.